Image

Alates 1.02 oleme avatud uue ajagraafikuga õhtul kuni 21:00 ja laupäeval ning pühapäeval alustame kulinaarsete
hommikuelamustega juba alates 11:00st!
Endiselt toome teile koju ja kontorisse ka Salti peolauad.
Küsi meilt pakkumist info@saltrestoran.ee või 5188510

From the 01/02 we are open by new schedule until 9pm and Saturday and Sunday we starting with morning culinary experiences from 11am!
As before, we offering take away service and tables for home parties.

 Reserveeri laud / Book a table

Meie menüü vahetub iganädalaselt, vastavalt hooajale.
Täpsemat infot menüü ja lõunapakkumiste kohta leiate aadressilt:

www.facebook.com/Saltrestoran

PS ! Küsige lastele meie päeva lasteeinet!

SALT JOURNEY - set menu

Menüü/ Menu 🍴   

Värsked austrid (Fin de Claire)/ Fresh oysters 1pc
3.5

Kergelt suitsune röstitud lillkapsas seedermänniseemnete ja chimichurriga/
Lightly smoked and roasted cauliflower with pines and chimichurri (V)
8

Röstitud kammkarbid parma singi ja granaatõunaga/
Roasted scallops with parma ham and pomegranate (G)
13

Tuuna ceviche mango ja krõbeda sibulaga/
Tuna ceviche with mango (L)
13

Kaheksajala tiradito papaiaga /
Octopus tiradito with papaya (L, G)
12

Vürtsikad tiigerkrevetid kataifi taignas sriracha aioliga/
Spicy tigerprawns in kataifi with sriracha aioli
13

Veise tataki sibula salsa ja ponzu kastmega/
Beef tataki with onion salsa and pionzu sauce (L)
13

Praetud foie gras jõhvika-apelsini kastme ja karamelliseeritud sibulaga/
Fried foie gras with cranberry-orange sauce and caramelized onion
13

Koreapärane vürtsikas pardisupp 63C muna ja hooaja seentega/
Korean style spicy duck soup with 63C egg and seasonal mushrooms (L)
9

 Mascarponene risoto röstitud tomatite ja pecorinoga/
Risotto with mascarpone, roasted tomatoes and pecoroino (G,Ve)
12

Grillitud dorada ingveri, seesami ja küüslauguga Vietnamipärases merikuradi leemes/
Grilled dorada with ginger, sesame and garlic in Vietnamese style monkfish broth(G, L)
18

Taipärased vürtsikad sinikarbid kookose-tomati kastmesingveri, tšilli ja koriandriga/
Thailand style spicy mussels with tomato-coconut sauce,ginger, chilli and coriander (G,L)
14

Grillitud kaheksajalg krõbekartuli,rooma salati ja basiiliku persillade'ga/
Grilled octopus with crispy potato, roman salad and  basil persillade (L,G)
19

Merikuradi filee röstitud suvikõrvitsa, kikerherne-miso kreemi ja fenkoli-pernod kastmega/

Monkfish fillet with roasted zucchini,
chickpea-miso cream and fennel-pernod sauce (G)
18

Krõbe seakõht pikantse mangokastme ja tofu-rooskapsa salatiga/
Crispy pork belly with piquant mango salsa
and tofu-brussel sprout salad
16

Kogu öö ahjus küpsenud Eesti hirv lillkapsa kreemi,
trühvli ja granaatõunase punaveini kastmega/
Whole night baked Estonian deer with cauliflower cream,
black truffle and pomegranate-red wine sauce
22

Purunenud Pavlova astelpaju kreemiga (G)
/Šokolaad&Vana Tallinna&Klementiin
Kreeka pähkli saladus Salti moodi/

Broken Pavlova with sea buckthorn cream (G)
/Chocolate&Vana Tallinn&Clementine/
Walnut secret by Salt way
6

G-glute free, L- lactose free, Ve-vegetarian, V-vegan